Trendlog Nyheder

Vi har samlet alle de seneste oplysninger og opdateringer om Trendlog.io og vores virksomhed. Læs mere om, hvordan vi stræber efter at udvikle de bedste produkter og løsninger.

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.

Stor succes på Automatica

Stor succes på Automatica

I sidste uge var en stor del af Trendlog-teamet i München på Automatica 2022-messen, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske pavillon. Og sikke en uge det var!

Vi er på vej til Automatica

Vi er på vej til Automatica

Når Trendlog tager til Tyskland til Automatica – den førende messe for intelligent automatisering og robotteknologi – senere på måneden, betyder det ikke kun, at vi kommer ind på det tyske marked, men det bliver også der, vi afslører et helt nyt produkt.

EU investerer i data

EU investerer i data

EU investerer i data med den nye europæiske datastrategi. En datastrategi, der vil tilskynde virksomheder til at digitalisere yderligere.

Bliv medlem af Klub Trendlog

Subscribe to our newsletter

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage