Om os

Hos Trendlog stræber vi efter at hjælpe virksomheder med at maksimere deres ressourcer gennem digitalisering. Der er et betydeligt potentiale for besparelser i form af øget effektivitet, reducerede produktionsomkostninger, lavere forbrug og rettidig vedligeholdelse. Læs om Trendlog-missionen og holdet bag på denne side.

Book en demo hos os

Trendlogs mission

Trendlog forenkler og strømliner digitaliseringen af produktionen og forbedrer den daglige beslutningstagning, proceseffektiviteten og ressourcebesparelsen. Det gavner både kundens økonomi og engagement i bæredygtighed, og det giver fordele for samfundet.

Trendlogs plug & play-løsninger minimerer implementeringstid og -kompleksitet og reducerer omkostninger og risici forbundet med at udnytte data. Det giver kunderne mulighed for hurtigt at drage fordel af forbedret datatilgængelighed og produktionsindsigt, hvilket giver en hurtig effekt. Trendlogs IIoT-løsninger er implementeret i forskellige produktionssektorer og lande og løser produktionsudfordringer, måler proceseffektivitet, forudsiger/organiserer maskinvedligeholdelse og optimerer energiforbruget.

Trendlog i produktionen på en fabrik

Mød teamet

Trendlog.io er grundlagt på et sæt værdier, der er tæt knyttet til virksomhedens fundament – familien. Vores engagement i familieværdier omfatter også vores kunder og partnere. Vi tror på at opbygge varige relationer baseret på tillid, gennemsigtighed og gensidig vækst. Kundetilfredshed er ikke bare et mål; det er en forpligtelse til at forstå og opfylde deres behov og sikre, at de får succes med vores løsninger.

Grundlæggeren

Lars Märcher sandig

Lars er CTO og grundlagde virksomheden tilbage i 2017, men har en lang historie med iværksættererfaring inden for maskiner og robotteknologi til forskellige processer i fødevareindustrien. Lars’ stærke sider er hans visionære sanser, programmeringsevner og tekniske knowhow.

Baggrund:

 • Software- og ML-udvikler, NewTec: 1996-03
 • CEO og medstifter, MPN Robotics: 2003-07
 • CTO og medstifter, A-One Packaging: 2011-16

[email protected]
+45 2424 1404

Trendlog i produktionen på en fabrik

Den administrerende direktør

Sebastian Märcher Sandig

Sebastian er CEO og 2. generation i virksomheden, og med sin baggrund inden for salg tilfører han virksomheden andre kompetencer. Sebastians stærke sider ligger inden for salg & marketing, økonomi og forretningsadministration.

Baggrund:

 • Salgsagent, TDC, 2014-16
 • AP i handelsledelse, 2018
 • PBA i innovation og entreprenørskab, 2020

[email protected]
+45 3112 5548

Trendlog i produktionen på en fabrik

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

 • Landbrug
 • Mad og drikkevarer
 • Fremstilling af plast
 • Metal & CNC
 • Emballage