Sporing og dokumentation af Cobot-produktivitet

Universal Robots er en meget succesfuld producent af kollaborative industrirobotter. De er baseret i vores egen hjemby Odense, Danmark.

UR Cobots er blevet solgt i tusindvis over hele verden og bruges som et værktøj til at øge produktiviteten og mindske arbejdsskader. Og for at sikre deres anvendelighed har Trendlog Collect kan bruges til at spore og dokumentere Cobots produktivitet.

Øjeblikkeligt overblik over cyklusser og rotationer

Data er afgørende for at visualisere og dokumentere effektiviteten af Cobots i arbejdsmiljøer. Og Trendlog Collect indsamler og visualiserer nemt indsigter fra robotterne og ind på vores onlineplatform. Derved bliver det muligt at samle alle andre produktionsdata i ét komplet overblik.

Fra Cobots visualiserer vi oplysninger som ledpositioner, cyklustider, nedetid og meget mere, både LIVE og historisk. Med disse oplysninger kan platformen også give dig besked, når en Cobot er stoppet, eller når cyklustiderne afviger. Derudover kan du endda modtage automatiserede rapporter om effektivitet og fejltyper, som du kan bruge til ledelsesmøder.

5 minutters opsætning

Vores Trendlog Collect bruges til at spore og dokumentere Cobots produktivitet. For eksempel ved at give indsigt, der kan samles med alle andre produktionsdata i ét samlet overblik. Derfor er vores onlineplatform et godt værktøj til at indsamle alle driftsdata.

Efter tilslutning af Trendlog Collect boks til strøm og ethernet, behøver vi kun at bruge et digitalt input fra Cobot-controlleren. Det gøres for at indsamle alle data på en sikker måde uden at gå på kompromis med sikkerheden eller give mulighed for fjernstyring.

Trendloggen samler boksen er forudkonfigureret, og det betyder, at opsætningstiden for at indsamle data fra UR Cobots kun er 5 minutter. Derfor er det en meget nem, fleksibel og billig løsning til at få et komplet overblik og dokumentere effektiviteten af din produktion.

Tjek Trendlog Collect ud for at læse mere om, hvordan vi hjælper virksomheder med at dokumentere deres effektivitet og optimere produktiviteten. Du bør også tilmelde dig vores onlineplatform for at se et par eksempler på indsamlede data fra forskellige enheder.

Vi opfordrer dig til at se nærmere på, hvordan vi visualiserer data fra forskellige steder. Du kan tilmelde dig her!

Andre læser også

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.

Stor succes på Automatica

Stor succes på Automatica

I sidste uge var en stor del af Trendlog-teamet i München på Automatica 2022-messen, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske pavillon. Og sikke en uge det var!