Trendlog.io præsenterer ny CEO

nov 14, 2022

Pr. 1. oktober har Trendlog.io omstruktureret internt og ansat Sebastian Märcher Sandig som ny CEO. Serieiværksætter og grundlægger af datavirksomheden, Lars Märcher Sandig, fortsætter som CTO med fuldt fokus på produktudvikling og den teknologi, som Trendlog.io er baseret på.

Trendlog.io står over for en vækstrejse med nye ansættelser og ekspansion ud over Europa og ud i verden, og derfor er ændringen afsluttet nu.

Trendlog.io udvikler dataindsamlingsløsninger, der kan overvåge fra alle slags produktionsmaskiner, robotter og sensorer, hvilket gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at få bedre overblik over deres produktionsprocesser. I dag har Trendlog.io 90 virksomheder, både i Danmark og i udlandet, der bruger dataindsamlingssystemet.

Vi tilbyder også en løsning, der hjælper disse virksomheder med at spore deres energiforbrug helt ned på maskinniveau, hvilket er noget, vi oplever stor interesse for” – Lars Märcher Sandig

Sebastian Märcher Sandig
Trendlog Collect i4.0

Vi ser fremad

På trods af direktørskiftet er der ikke den store forskel i dagligdagen for Lars og Sebastian:

“Vores største styrke har altid været, at vi er gode til at fordele rollerne og ansvaret mellem os, så vi kan udnytte hinandens styrker. Lars er udvikleren og produktgeniet, og jeg har altid været bedre til at opretholde struktur og holde fokus.” – Sebastian Märcher Sandig

“Nu er det tid til at sprede budskabet om de mange muligheder, som data kan tilbyde. Det er især vigtigt at fortælle virksomhederne, at dataindsamling ikke behøver at være et ingeniørprojekt, men at digitalisering er for alle.”

Et sjovt faktum:

Sebastian Märcher Sandig startede sin egen karriere med et ungdomsjob som rengøringsassistent hos Lars’ tidligere robotfirma, MPN Robotics.

Om Trendlog.io

Trendlog.io blev grundlagt af Lars i 2017 omkring spisebordet i familiens hjem, som en idé fra hans tidligere virksomhed i frugt- og grøntsagsindustrien. Senere flyttede virksomheden ind i mere professionelle rammer i kontorfællesskabet Coworking Plus i Odense. I løbet af de første år blev Trendlog.io nomineret to gange til Entrepreneur of the Year i startup-kategorien, en konkurrence grundlagt og arrangeret af Ernst & Young.

Andre læser også

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.

Stor succes på Automatica

Stor succes på Automatica

I sidste uge var en stor del af Trendlog-teamet i München på Automatica 2022-messen, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske pavillon. Og sikke en uge det var!