Opnå dit fulde potentiale med datadrevne beslutninger

Har du svært ved at nå dine KPI’er? Øg din samlede udstyrseffektivitet ved at digitalisere produktionen og se live-data på dit dashboard, indsamlet direkte fra Trendlog Collect-boksen. Få mulighed for at optimere dine maskiner, strømline processer og øge din OEE.

Book en demo

En plug-and-play-løsning til din produktion

Trendlog Collect er en standardiseret løsning til indsamling af data, uanset om det er fra produktionsprocesser eller energi- og temperaturmålinger. Produktionssporing vil hjælpe dig med at øge effektiviteten og ydeevnen af dine maskiner. Det bedste af det hele: Det er billigt, fleksibelt og nemt at sætte op og komme i gang.

Trendlog i produktionen på en fabrik

Trendlog-løsningen

Få fuld indsigt i dine aktiviteter, opdag uregelmæssigheder, og træf informerede beslutninger. Trendlog Collect repræsenterer forskellige dataindsamlere og sensorer, der kan indsamle data fra forskellige kilder i en produktion eller omkring fabrikken, og give indsigt i f.eks. maskineffektivitet, nedetid, forbrug, fejl og meget mere.

IIoT-enheder | Retrofit og avanceret

Trendlog Uno fungerer som en datagateway, der indsamler oppetid, antal stop, retrofit og meget mere.

Energimåler

Uno Extender er et I/O-modul med avancerede anvendelser af PLC og funktionsblokke. Den kan indsamle data fra impulser, digitale signaler og analoge signaler som flow og antal enheder.

Temperatur- og fugtighedsmåler

Er også en I/O-modul, men er lavet med det formål at overvåge energidata, og den er bygget med et bimeter, der giver dig mulighed for at overvåge, hvor energien kommer fra.

Avancerede integrationer

Vi har samlet en række fleksible og programmerbare løsninger, som OPC UA-protokoller, PLC-funktionsblokke og meget mere.

Trendlog Collect unboxing

Se vores CTO og produktchef, Lars, forklare, hvordan Trendlog Collect fungerer, på bare 3 minutter.

Ubesværet installation og hurtige resultater med Trendlog Collect

Med en intuitiv opsætningsproces, der ikke kræver nogen IT-integrationer, kan du begynde at indsamle data på ingen tid og uden at forstyrre din produktion i mellemtiden. Det kræver ingen IT-integration, så du kan komme i gang med at indsamle data på ingen tid. Derefter er du klar til at modtage dine realtidsdata på dit dashboard og begynde at optimere din produktion med det samme.

L&P Springs øgede deres effektivitet

Andre virksomheder har tillid til Trendlogs’ løsninger. Lad dem fortælle dig, hvorfor du bør digitalisere din produktion.

Få adgang til vores e-bog for dybdegående indsigt

Vil du vide mere, før du går i gang? Få værdifuld viden om emner som måling af data, analyse af tendenser og OEE. Hold dig informeret og vær på forkant med Trendlog.

Er du klar til at tage din produktion til det næste niveau? Få værdifuld viden om emner som måling af data, analyse af tendenser og OEE. Hold dig informeret og vær på forkant med Trendlog.

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage