Succeshistorier fra glade kunder

Hvis du vil høre fra en anden, hvordan vores løsninger kan skabe værdi for din virksomhed, så læs nogle af de historier, som vores kunder har fortalt nedenfor.

Book en demo

CASE: Sådan vedligeholder Axel Månsson 200 maskiner

Månsson case headerbillede

Vi har cirka 56 maskiner alene til vores emballage, og Trendlog gør det meget nemmere for mig at overvåge alle maskinerne og deres behov for service og vedligeholdelse.

Nikolaj Sholudko, Vedligeholdelsestekniker, Axel Månsson A/S

Som en af de største landbrugsbedrifter i Danmark har Axel Månsson A/S et stort antal maskiner i deres anlæg, der kører hver dag året rundt. Men med en masse maskiner følger også en masse vedligeholdelse. Se her, hvordan de klarer den opgave.

CASE: Data eliminerer lange stop ved L&P Springs

L&P Springs

Vi har øget vores effektivitet med 5% over årene med Trendlog. Det har vi gjort ved både at se på og bruge data, men også ved at introducere Trendlogs Maintenance Planner.

Morten Jørgensen, Adm. Direktør, L&P Springs Denmark

L&P Springs Denmark, som er en del af den amerikanske virksomhed Leggett & Platt, producerer fjedre til madrasser, og de var på udkig efter et onlinesystem, der kunne indsamle produktionsdata, så de bedre kunne overvåge deres produktion og finde ud af, om det var muligt at øge den.

CASE: Midsona optimerede deres produktion med 20%

Midsona

Efter en mere målrettet indsats kan vi nu se, at vores OEE-tal stiger igen, og vi nærmer os en forbedring på 20 % af vores OEE.

Morten Jensen, Driftschef, fødevareproducent Midsona

Midsona Danmark A/S, producenten af Urtekram- og Änglamark-produkter, kontaktede Trendlog med det formål at spore data fra deres forbedringsprojekter og fra deres produktionslinjer. Læs deres historie her.

CASE: Månsson halverede deres serviceomkostninger

Månsson

På blot 4 af vores installationer er vedligeholdelsesomkostningerne allerede blevet reduceret betydeligt.

Jonas Pedersen, Driftsleder, grøntsagsproducent Månsson

Månsson A/S, en stor dansk producent af grøntsager og æg til supermarkedskæder, begyndte at bruge vores vedligeholdelsesplanlægningssystem til at sikre, at deres maskinpark kørte problemfrit gennem høstsæsonen. Læs deres historie her.

Alle kundehistorier og artikler

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage