Energimåler

PRODUKT

Vil du gerne have bedre indsigt i de områder, hvor du bruger mange ressourcer? Med Energy Meter får du et bedre overblik over forbrug og spild, så du kan identificere muligheder for optimering og omkostningsbesparelser.

Book en demo

Optimer dit strømforbrug

Energy Meter kan hjælpe med at måle og spore forbruget af elektricitet, vand, varme, CO2 eller gas fra dine maskiner og processer. På den måde kan du identificere muligheder for at reducere brugen af ressourcer, hvilket muliggør ansvarligt forbrug og omkostningsbesparelser for din virksomhed.

Energidata på Trendboard

Vigtige funktioner

Nem adgang

På vores platform kan du få adgang til de seneste indsigter fra din fabrik fra enhver enhed, ved dit skrivebord eller på fabrikken, når som helst og tage affære

Saml alt dit forbrug

Med Energy Meter får du overblik over dit forbrug:
– Elektricitet (kWh)
– Temperaturer
– Gas
– Spildevand
– CO2-udledning

Kontrollér kvaliteten

Med alle de indsamlede oplysninger kan du nemt kontrollere kvaliteten af dit produkt og produktionsmiljøet og give myndighederne indsigt.

Reducer dit forbrug

Et klart overblik gør det muligt at træffe mere informerede beslutninger og kan hjælpe med at reducere spild og det samlede forbrug på din fabrik.
Hvis du vil dykke ned i mere avancerede indstillinger, så besøg vores Trendlog Academy for vejledning og inspiration.
{

Dykon øgede deres effektivitet

“En mandag morgen så vi, at der havde været et enormt vandforbrug i løbet af weekenden. Det viste sig, at et vandrør var sprunget på grund af frost, og fordi vi automatisk fik data fra det, kunne vi opdage det med det samme.”

Flemming Sørensen,
Fabrikschef hos Dykon

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage