Stor succes på Automatica

nov 16, 2023

Lars Märcher Sandig, Heidi Freiberg, Sebastian Märcher Sandig

I sidste uge var en stor del af Trendlog-teamet i München på Automatica 2022-messen, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske pavillon. Og sikke en uge det var!

 

Det var et tætpakket program, der bl.a. bød på pitch ved investortopmøde, en aften i Udenrigsministeriet på det danske konsulat og flere netværksarrangementer. Derudover mødte vi også en masse nye mennesker, som vi viste, hvor nemt det er at indsamle data fra produktionsmaskiner med en Trendlog Collect-boks.

Onsdag morgen var ugens højdepunkt, for her holdt vi en stor fest, da vi bød velkommen til det nyeste medlem af Trendlog-produktfamilien. Forud for lanceringsfesten havde vi pyntet vores del af den danske pavillon med balloner i Trendlogs farver, og sammen med robotguruen Esben Østergaard afslørede Lars, hvad vi har udviklet det seneste år: vores helt nye dataindsamler: Trendlog Collect i4.0 – og hvis du endnu ikke har set den, så kan du læse mere om den her. Trendlog Collect i4.0 her.

Nu hvor vi er hjemme på kontoret igen, glæder vi os til at indhente alle de gode kontakter, vi har fået i München.

Hvis du vil se mere af vores nye Trendlog Collect i4.0-boks, eller hvis du vil vide mere om digitalisering i produktionsindustrien, så tøv ikke med at kontakte os.

Andre læser også

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.