Webinar | Lancering af TrendOEE

Mangler du et mere nøjagtigt øjebliksbillede og indblik i, hvordan produktionen kører, og hvor effektivt dine maskiner bliver udnyttet? Så har vi endnu et gratis webinar på LinkedIn, som du ikke må gå glip af!

Gratis webinar til produktionschefen og den tekniske leder

Der kan 10-40% tabt i effektivitet på en maskine, og det er umuligt at vide, hvor der kan foretages forbedringer uden data. Derfor er OEE et godt nøgletal som tager højde for oppetid, performance og kvaliteten af produkterne, og som kan hjælpe virksomheden med at vide, at de udnytter deres dyrt indkøbte maskiner så effektivt som muligt.

Lancering af Trendlog’s nye værktøj

TrendOEE er et værktøj, som samler de vigtigste nøgletal og informationer i et mere analytisk overblik, som gør dagligdagen nemmere end nogensinde for produktionschefen.

Vær med og få inspiration til, hvordan du kan hente en masse effektivitet på dine maskiner med et skarpt nyt værktøj. Webinaret foregår LIVE på LinkedIn. Følg knappen herunder, og gå ind og tilmeld dig på eventet.

Manufacturing
Tilmeld dig vores webinars her
Vil du holde dig opdateret på Trendlog.io's webinars og events? Så udfyld formularen og bliv klogere på emner som service og vedligehold i produktion, OEE-optimering og hvordan du får værktøjer til at gøre din produktion mere bæredygtig.
Cookie-og privatlivspolitik