Maintenance Planner

PRODUKT

Proaktiv service på dine maskiner kan forhindre nedetid og nedbrud, og Maintenance Planner er en vedligeholdelsesstyringssoftware, der hjælper dig med at forudsige, organisere og dokumentere dine service- og vedligeholdelsesopgaver.

Prøv en gratis version

Reducerer nedetid og øger effektiviteten

Med Maintenance Planner kan du styre vedligeholdelsen af maskiner og udstyr. Den angiver, hvornår der er behov for vedligeholdelse, giver besked til mekanikeren og gemmer dokumentationen ét sted. Det betyder, at maskinerne holder længere, hvilket reducerer omkostningerne i forbindelse med nedetid og unødvendige reparationer. Giv din vedligeholdelseschef et system, der gør livet lidt lettere.

Trendlog i produktionen på en fabrik

Vigtige funktioner

Fleksibel og intuitiv

Systemet er nemt at bruge for mekanikere og er intuitivt til at håndtere serviceopgaver og dokumentation, hvilket gør hverdagen meget lettere.

Automatisk tjekliste til opgaver

Når en opgave skal udføres, sendes en tjekliste direkte til den mekaniker, der har ansvaret for servicen, hvilket sikrer kontinuitet i den måde, servicen udføres på.

Reducér udgifter til vedligehold

En effektiv produktion med velholdte maskiner reducerer reparationsomkostningerne og optimerer den tid, mekanikerne bruger på at køre fra den ene opgave til den anden.

Forlænget maskinlevetid

En proaktiv vedligeholdelsestilgang reducerer pludselige og dyre nedbrud og forlænger dine maskiners forventede levetid.
Axel Månsson bruger data til at fejlsøge og reducere service-omkostninger

Prøv det

Er du nysgerrig på Maintenance Planner, og vil du prøve det i din virksomhed? Derefter kan vi tilbyde dig en prøvekørsel med systemet, hvor din vedligeholdelsesafdeling kan teste dets funktioner og kompatibilitet. Gør dig selv og dine maskiner en tjeneste, og tilmeld dig i dag!

{

Midsona øgede deres effektivitet

“Vi har kæmpet med vores løbende forbedringer i årevis, men med Trendlog kan vi se, at vores OEE er ved at stige med 20 %. Og vi har vist, at der er endnu flere forbedringer at hente med en målrettet indsats mod årsager til nedetid og kvalitetsproblemer.”

Morten Jensen,
COO og ansvarlig for effektivitet i hele koncernen

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage