Prøv Maintenance Planner

Er du nysgerrig på vores software til vedligeholdelsesstyring, Maintenance Planner? Så kan vi tilbyde dig en gratis prøveversion af systemet. Prøv at organisere dine vedligeholdelsesopgaver, lav tjeklister, og mærk, hvordan systemet forenkler et af de vigtigste punkter i driften af en produktion.

Anmod om en gratis prøveperiode

Hvordan fungerer det?

Er du klar til at tilmelde dig Maintenance Planner og lade din vedligeholdelsesafdeling teste dens funktioner og kompatibilitet?

Når du tilmelder dig en prøveperiode, får du tilbudt et online introduktions- og træningskursus, så du kan komme godt i gang.

Spar dig selv for besværet med komplicerede regneark og papir – prøv Maintenance Planner i dag!

Trendlog i produktionen på en fabrik

Tilmeld dig i dag!

 

Proaktiv vedligeholdelse betyder, at maskinerne holder længere, hvilket reducerer omkostningerne i forbindelse med nedetid og unødvendige reparationer.

Giv din vedligeholdelseschef et system, der gør livet lidt lettere. Tilmeld dig en gratis prøveperiode i dag!

Cookie- og privatlivspolitik
-->
{

Maintenance Planner holder Lindab kørende

Hvad bruger I Trendlog til hos Lindab?
- "Vi bruger Trendlog til at styre og planlægge hele vores vedligeholdelse af over 500 maskiner på 3 forskellige steder i Danmark. Vi bruger også OEE til at overvåge vores maskiners ydeevne og til at se efter ineffektivitet."

Hvad har du fået ud af at digitalisere data fra din produktion?
- "Vi har fået et godt overblik over vores vedligeholdelsesopgaver samt belastningen og produktiviteten af nøglemaskiner, hvilket i høj grad forbedrer planlægningen af vores tid på daglig basis. Og det sikrer os, at vi kan minimere kritisk nedetid."

- René Hornshøj,
Vedligeholdelseschef - Lindab A/S, Haderslev

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage