Plastproduktion

I plastfremstillingsindustrien er effektivitet altafgørende. Øg dit output, følg driften i realtid, og minimer energiforbruget. Trendlogs løsninger giver dig mulighed for at øge produktiviteten, reducere omkostningerne og forbedre bæredygtigheden i plastproduktionen.

Få en demo

Frigør det fulde potentiale

Plastproducenter er ofte nødt til at balancere rentabilitet, høj produktion og operationel ekspertise i en konkurrencepræget branche. Nogle af de vigtigste KPI’er er:

  • Output
  • Cyklustid
  • Kvalitet
  • Samlet effektivitet

De rigtige data fra dine maskiner og produktionsprocesser vil gøre det muligt for dig at træffe informerede beslutninger, der kan gøre en stor forskel for din samlede effektivitet. Den løsning har vi til dig.

Trendlog i produktionen på en fabrik

De applikationer, Trendlog tilbyder

Trendlog Trendboard på en computer

Realtime Production

Realtime Production giver et komplet produktionsoverblik i realtid, der giver indsigt i produktivitet og årsager til nedetid, og det gør det muligt at optimere OEE ved at eliminere flaskehalse.

Maintenance Planner

Forebyg nedetid med rettidig service ved hjælp af Maintenance Planner. Simplificér planlægningen, modtag vedligeholdelsesadvarsler og automatisér dokumentationen, så maskinerne holder længere, hvilket reducerer nedetid og reparationsomkostninger.

Stopårsager

Minimér produktionsomkostningerne ved at identificere årsagerne til nedetid. Operatørerne bruger tablets til at registrere problemer, hvilket gør det lettere at dokumentere flaskehalse og forebygge fremtidige udfordringer.

Trendlog Trendboard på en computer

Kvalitetsrapportering

Trendlog automatiserer rapportering af nøgletal til whiteboard-møder eller ledelsesrapporter. Del vigtig information om optimeringsindsatsen i virksomheden, og spar tid på manuel rapportering.
Trendlog Trendboard på en computer

Energimåler

Forbedr din indsigt i ressourceforbrug med Energy Meter. Spor elektricitet, vand, varme, gas og meget mere for at optimere forbruget, identificere spild og spare omkostninger effektivt.

Freemium

Har du lyst til at prøve det? Med vores Freemium-versioner kan du prøve nogle af vores løsninger gratis, og du får adgang til grafer, rapporter og vores Maintenance Planner.

Anvendelse: Produktion i realtid

Vil du vide, hvad der forårsager din nedetid? Vi kan indsamle realtidsdata fra hele din produktion og give dig et omfattende overblik over dine produktionsprocesser. Og vores Realtime Production-applikation giver dig den indsigt, der kan hjælpe dig med at foretage effektive forbedringer af dit output og din samlede effektivitet.

Tag det første skridt, og kontakt os for en hurtig demo.

Trendlog i produktionen på en fabrik
{

Maintenance Planner holder Lindab kørende

Hvad bruger I Trendlog til hos Lindab?
– “Vi bruger Trendlog til at styre og planlægge hele vores vedligeholdelse af over 500 maskiner på 3 forskellige steder i Danmark. Vi bruger også OEE til at overvåge vores maskiners ydeevne og til at se efter ineffektivitet.”

Hvad har du fået ud af at digitalisere data fra din produktion?
– “Vi har fået et godt overblik over vores vedligeholdelsesopgaver samt belastningen og produktiviteten af nøglemaskiner, hvilket i høj grad forbedrer planlægningen af vores tid på daglig basis. Og det sikrer os, at vi kan minimere kritisk nedetid.”

– René Hornshøj,
Vedligeholdelseschef – Lindab A/S, Haderslev

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage