Udvikl din produktion med data i realtid

Bliv i stand til at identificere ineffektivitet og træffe bedre datadrevne beslutninger og forbedringer. Trendlog Cloud gør det muligt for virksomheder at få adgang til deres data på alle enheder, og de tilbydes gennem applikationer, der hver især leverer betydelig værdi til daglig drift, vedligeholdelse og produktionsforbedringer.

BOOK EN DEMO

Løsninger til et mere effektivt produktionsmiljø

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger ved at forudsige, planlægge og styre vedligeholdelsen med et smart CMMS-system.

Fjern manuelle processer, og begynd at strømline dine data på tværs af organisationen for at forbedre din OEE.

Trendlog i produktionen på en fabrik

Frigør dit produktionspotentiale

Data på dit dashboard giver dig mulighed for at træffe databaserede beslutninger. Forbedre kvaliteten på dine maskiner ved at opdage nedetider, stopårsager osv. Herved forbedres ydeevnen og OEE i din produktion.

Trendlog Trendboard på en computer

Realtime Production

Realtime Production giver et komplet produktionsoverblik i realtid, der giver indsigt i produktivitet og årsager til nedetid, og det gør det muligt at optimere OEE ved at eliminere flaskehalse.

Maintenance Planner

Forebyg nedetid med rettidig service ved hjælp af Maintenance Planner. Simplificér planlægningen, modtag vedligeholdelsesadvarsler og automatisér dokumentationen, så maskinerne holder længere, hvilket reducerer nedetid og reparationsomkostninger.

Stopårsager

Minimér produktionsomkostningerne ved at identificere årsagerne til nedetid. Operatørerne bruger tablets til at registrere problemer, hvilket gør det lettere at dokumentere flaskehalse og forebygge fremtidige udfordringer.

Trendlog Trendboard på en computer

Kvalitetsrapportering

Trendlog automatiserer rapportering af nøgletal til whiteboard-møder eller ledelsesrapporter. Del vigtig information om optimeringsindsatsen i virksomheden, og spar tid på manuel rapportering.
Trendlog Trendboard på en computer

Energimåler

Forbedr din indsigt i ressourceforbrug med Energy Meter. Spor elektricitet, vand, varme, gas og meget mere for at optimere forbruget, identificere spild og spare omkostninger effektivt.

Freemium

Har du lyst til at prøve det? Med vores Freemium-versioner kan du prøve nogle af vores løsninger gratis, og du får adgang til grafer, rapporter og vores Maintenance Planner.

Integrer med API

Vores API-integration er fleksibel, og du kan indsamle data med enhver form for integration, du måtte have i din produktion nu.

Den samler et overblik over værdifuld information, så du kan opdage skjult potentiale i din produktion.

PowerBI

QlikView

NodeRED

Data i realtid lige ved hånden

Gør det muligt at integrere præstationsdata i din produktion, så de uden problemer kan omdannes til brugbare indsigter.

Opnå en omfattende forståelse af batchperformance, overvåg ubesværet dine fremskridt mod målene, og træf velinformerede beslutninger understøttet af konkrete beviser, der er let tilgængelige.

Kom nedbrud i forkøbet, og start vedligeholdelsen i tide

Maintenance Planner er et CMMS-system, der giver dig mulighed for at styre din vedligeholdelse og serviceinspektioner.

Systemet erstatter clipboards og regneark og giver dig mulighed for at være flere skridt foran dyre nedbrud.

Bliv medlem af Club Trendlog

Du vil modtage de seneste nyheder, inspiration, kundecases og meget mere 1-2 gange om måneden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet er til dig, der er interesseret i at lære mere om digitalisering i din produktion. Vi er primært fokuseret på 5 forskellige brancher, herunder:

  • Landbrug
  • Mad og drikkevarer
  • Fremstilling af plast
  • Metal & CNC
  • Emballage