EU investerer i data

nov 25, 2020

EU investerer i data – og de sigter mod at være en pålidelig digital leder, hvilket vi naturligvis støtter.

Hos Trendlog har vi arbejdet med data i årevis. Data giver os indsigt og er grundlaget for vores udvikling. Vi er nu nået til et punkt, hvor vi med stolthed kan meddele, at vores kunder opnår den samme succes med data, som vi selv har.. Data giver indsigt i realtid, og samtidig giver vores platforme dig et overblik, som kan bruges til fremtidig udvikling, effektivisering, eller hvad du nu har brug for.

Vi er på vej mod en datadrevet fremtid

Den europæiske datastrategi placerer data øverst på listen over implementeringer. Den europæiske datastrategi placerer data øverst på listen over implementeringer. Inden 2025 skal antallet af mennesker med digitale færdigheder stige til 65% – viden om digital brug skal være en selvfølge, da det er en nødvendighed for, at de overhovedet kan bruge data. Når de fleste mennesker i EU er i stand til at bruge data, vil dataøkonomien stige som følge heraf.

den europæiske datastrategi

Datastrategien beskriver også det uudnyttede potentiale i upersonlige data. Et eksempel på upersonlige data kunne være industrielle data, som skal bidrage til den stigende tendens, der er til at udnytte det potentiale, data har – og det kan vi hjælpe med.

“Data er kernen i den fremtidige transformation”, står der i indledningen til den europæiske datastrategi,og det har vi været enige i et stykke tid nu. Fra dag 1 på Trendlog har vi effektivt brugt #welovedata – fordi vi gør det. Data er den skjulte skat, som vi er begyndt at grave efter – og vi er allerede kommet langt.

Vores hovedkvarter ligger i Odense, men vi logger data fra flere lande i Europa. For eksempel logger vi data for et produktionsselskab i Kroatien og et i England. De kan tilgå data i realtid, hvilket betyder, at de altid er opdaterede.

 

Eksempler på data fra produktionslinjer og andre maskiner

Trendlog i produktionen på en fabrik

Ovenstående er et eksempel på, hvordan globaliseringen er grunden til, at man ikke behøver at være i det samme land. Data er digitale, og den digitale rejse er meget kortere end den fysiske. Derfor kan vi logge data fra virksomheder hele tiden, og de vil altid kunne få adgang til dataene i realtid.

 

Vi støtter udviklingen af

Ligesom EU altid udvikler sig og udnytter flere og flere muligheder, som data giver, er vi altid i konstant udvikling – så vi kan bidrage til den europæiske udvikling og opfylde vores kunders behov på samme tid.

En databølge, der udvidede vores muligheder, kom, da vi begyndte at hjælpe virksomheder med at bruge data til at reducere deres driftsudgifter. Det vil gavne virksomhederne på to måder. Først og fremmest vil de reducere deres daglige driftsomkostninger. For det andet vil de reducere deres energiforbrug, så de samtidig passer på miljøet.

Hvis du logger data fra dine køleelementer, undgår du, at din mad bliver dårlig. Hvis du logger data fra din bygning, slukker lyset automatisk, når der ikke er nogen i nærheden – læs, hvordan en af vores kunder kom en stor vandskade i forkøbet med data.

Med data støtter vi vores kunder, målet om at reducere CO2 inden 2030 og væksten i den europæiske datastrategi på én gang.

Vi hjælper vores kunder med at skabe vækst ud fra den viden, deres egen virksomhed leverer.

Du kan deltage i den europæiske datastrategi her:

https://ec.europa.eu/denmark/news/digital-eu-200219_da

Andre læser også

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.

Stor succes på Automatica

Stor succes på Automatica

I sidste uge var en stor del af Trendlog-teamet i München på Automatica 2022-messen, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske pavillon. Og sikke en uge det var!