Vi er på vej til Automatica

jun 9, 2022

Når Trendlog tager til Tyskland til Automatica – den førende messe for intelligent automatisering og robotteknologi – senere på måneden, betyder det ikke kun, at vi kommer ind på det tyske marked, men det bliver også der, vi afslører et helt nyt produkt.

I Danmark har vi arbejdet med digitalisering og Industri 4.0 i lang tid, men det er først for nylig, at det for alvor har fået opmærksomhed i Tyskland, og derfor mener vi, at Automatica er det rigtige tidspunkt og sted at gå ind på det tyske marked.

Med indgangen til Tyskland vil vi også lancere et helt nyt produkt. I løbet af det sidste år har vi designet, udviklet og testet, og nu er det endelig tid til at præsentere det nyeste medlem af Trendlog.io-produktfamilien.

Onsdag den 22. juni kl. 11.00 i hal B4, stand 308, den kombinerede danske pavillon, som Odense Robotics er vært for, vil Trendlog.io være vært for et stort lanceringsevent, hvor robotguru og grundlægger af Universal Robots, Esben Østergaard, vil afsløre et helt nyt produkt, og Trendlog.ios grundlægger og CEO, Lars Märcher Sandig, vil kaste lys over, hvorfor indsamling af data er vejen til en bedre produktion.

Dagsorden:
11:00-05: Åbning ved Trendlog.io CEO & grundlægger, Lars Märcher Sandig
11:05-10: Trendlog.io og historien bag
11:10-20: Tid til den store afsløring
11:20-25: Esben Østergaard om Industri 4.0 og industriens fremtid
11:25-: Spørgsmål, interviewmuligheder og billeder

Kom til München den 22. juni og hjælp os med at fejre den lille – den er lille, men et stort bundt af lys.

Andre læser også

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.

Stor succes på Automatica

Stor succes på Automatica

I sidste uge var en stor del af Trendlog-teamet i München på Automatica 2022-messen, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske pavillon. Og sikke en uge det var!