I nutidens konkurrenceprægede forretningsmiljø er produktionsledere konstant under pres for at opfylde KPI’er for at sikre en smidig og effektiv drift af produktionsprocesserne.

Det er her, data viser sig at være et værdifuldt værktøj, der kan give dig mulighed for at træffe informerede beslutninger på det rigtige grundlag.

Men først og fremmest handler det om at kunne opstille meningsfulde KPI’er, der påvirker produktionen.

Vær på forkant med produktionen

Ved at indsamle forskellige data fra maskinerne og aktivt implementere dem i dine arbejdsgange, kan du være på forkant med udfordringer som nedetid, lange procestider og flaskehalse.

Det giver dig større forudsigelighed i din strategiske planlægning. Når du ved, hvad der kan ske, kan du bedre sikre, at du når dine KPI’er.

Dataindsamlingen skal bruges til at generere en større mængde data, der kan analyseres for at identificere tendenser, nødder og bolte og områder, hvor produktionen kan optimeres.

Manufacturing
Blogartikler om fremstillingsindustrien

Hvad får man ud af data?

Data fra dine produktionslinjer kan hjælpe dig med at opnå KPI’er som f.eks:

  • Færre omkostninger
  • Optimal udnyttelse af maskinen, dvs. OEE
  • Større output
  • Lavere fejlrate
  • Højere omsætning

Fremstillingsindustrien er vokset betydeligt i løbet af det seneste årti, og behovet for at optimere produktionen for at opretholde indtjening og konkurrenceevne er steget.

Lad os bruge resten af 2023 til at opbygge en mere effektiv, bæredygtig og konkurrencedygtig fremstillingsindustri. Lad os skabe en fremtid, hvor effektivitet er vejen til succes, og hvor den danske industri står stærkt.

Vi har krisen foran os, men vi har også værktøjerne til at overvinde den og skabe en bedre fremtid. Tiden er inde nu, lad os gå sammen og realisere potentialet i den danske fremstillingsindustri! Kontakt os på Trendlog.io, hvis du vil tale om din egen vej til effektivitet og succes.

Digitalisering giver effektivitet i produktionen

Datadrevet beslutningstagning er blevet en afgørende komponent i effektiv produktionsstyring. Ved at udnytte data som et ledelsesværktøj kan produktionsledere opstille meningsfulde KPI’er, overvåge driften i realtid, bruge predictive analytics, fremme løbende forbedringer og samarbejde med virksomheden.

Digitalisering af produktionen giver dig øget præcision og et mere nøjagtigt billede, som du kan planlægge processer og arbejdsgange ud fra. Den øgede digitalisering af produktionen kan minimere fejlkilder. Så du kan komme foran ved aktivt at bruge data og samtidig forhindre disse fejl med data.

Data som et ledelsesværktøj

Read more

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vi deltager i INNOVATIONSKRAFT

Vores deltagelse i projektet “Automatisering af AI drevet Energioptimering” under ordningen INNOVATIONSKRAFT sigter mod at revolutionere energiforvaltningen i fødevareindustrien. Med støtte fra EU, udvikler vi AI-løsninger for at skære energiomkostninger og CO2-udslip, fremme bæredygtighed og økonomisk effektivitet.