Webinar | Mål energi & CO2-forbruget – sådan kommer du i gang

Har jeg nogle energitunge processer eller maskiner, eller har jeg bare behov for at få sat tal på forbruget? Så kom med til gratis webinar, hvor vi viser, hvordan jeg nemt løser opgaven.

Gratis webinar om nem Energi- og CO2-rapportering

Det kommer til at handle om, hvordan du får sat tal på forbruget af energi fra maskiner og fra generelle processer, eller endda ned på produktniveau.

Du får inspiration til, hvordan du nemt kan komme i gang med at måle og dokumentere de vigtige data, som skal bruges i rapporteringen.

Eksempler fra vores kunder

Vi kommer også med eksempler forskellige brancher på, hvordan man kan løse opgaven.

Webinaret foregår LIVE på LinkedIn, og kommer til at vare ca. 40 min. hvor der også er mulighed for at komme med spørgsmål. Så følg knappen herunder, og gå ind og tilmeld dig på eventet.

Manufacturing

Tilmeld dig vores webinarer her

Vil du holde dig opdateret på Trendlog.io's webinarer og events? Så udfyld formularen og bliv klogere på emner som service og vedligehold i produktion, OEE-optimering og hvordan du får værktøjer til at gøre din produktion mere bæredygtig.

Cookie-og privatlivspolitik

-->[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.23.1" _module_preset="default" locked="off" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.23.1" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_divider divider_weight="2px" _builder_version="4.23.1" _module_preset="default" custom_margin="||||false|false" global_colors_info="{}"][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]