Webinar | Undgå dyre nedbrud – kom på forkant med vedligehold

Har du udfordringer med at få lavet service og vedligehold til tiden? Og kunne du tænke dig at undgå de dyre nedbrud i produktionen? Så har vi et gratis webinar på LinkedIn, som du ikke må gå glip af!

Gratis webinar til den kvalitets- eller vedligeholdelsesansvarlige

Det kommer til at handle om effektiv styring af vedligehold og predictive maintenance, og hvordan proaktivt vedligehold både kan give tryghed i dagligdagen og forlænge levetiden på maskinerne.

Du får inspiration til, hvordan styring af vedligehold kan gøres nemt, og hvordan du kan få styr på dokumentation i samme ombæring.

Eksempler fra fremstillingsindustrien

Vi kommer også med eksempler fra fremstillingsbranchen på, hvad de har fået ud af, at opgradere Excel-arket til et mere fleksibelt og let tilgængeligt system.

Webinaret foregår LIVE på LinkedIn, og kommer til at vare ca. 40 min. hvor der også er mulighed for at komme med spørgsmål. Så følg knappen herunder, og gå ind og tilmeld dig på eventet.

Manufacturing
Tilmeld dig vores webinarer her

Vil du holde dig opdateret på Trendlog.io's webinarer og events? Så udfyld formularen og bliv klogere på emner som service og vedligehold i produktion, OEE-optimering og hvordan du får værktøjer til at gøre din produktion mere bæredygtig.
Cookie-og privatlivspolitik
-->